/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO.FOTO/ Accident grav în apropiere de ASEM! O mașină, făcută zob. La fața locului sunt două ambulanțe

30 aprilie 2019, ora 23:13

UPDATE, 00.16: Din imaginile postate pe rețelele de socializare de martorii oculari se vede că totuși este vorba despre două automobile, unul dintre care este de marcă BMW.

ORA 23.13: Un accident grav s-a produs în această seară în centrul capitalei, pe bulevardul Grigore Vieru intersecție cu strada Ierusalim, în apropiere de Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM). O mașină a fost făcută zob, iar la fața locului au intervenit două ambulanțe. Martorii spun că e posibil ca impactul să fi avut loc într-o mașină și o motocicletă.

La locul producerii accidentului a intervenit și o echipă a Poliție. Circulația rutieră în zonă a fost blocată temporar.

Nu se cunosc deocamdată alte informații. Cu detalii vom reveni pe parcursul zilei de mâine.

Foto: Facebook/Виталий Кусурсуз

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram