/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Detalii noi privind cazul bărbatului împușcat de șapte ori în propria ogradă. Poliția a identificat trei suspecți

missing
02 mai 2019, ora 13:43

Oamenii legii au constat că victima, un bărbat de 43 ani, locuitor al localității Stoianovca, a inițiat afaceri în domeniul agriculturii de comun cu un alt bărbat de 38 ani, locuitor al aceleiași localități. Între cei doi au apărut mai multe divergențe legate de partajarea mijloacelor financiare și altor bunuri dobândite pe parcursul administrării afacerii. Pe parcurs, victima a fost amenințată de mai multe ori la direct și prin intermediul persoanelor terțe.

„La 21 noiembrie 2018, bărbatul a fost amenințat să iasă în stradă de către un bărbat necunoscut, la care a refuzat, acesta a pătruns în ograda victimei și dintr-o armă de tip revolver a efectuat șapte împușcături în direcţia victimei. În urma leziunilor provocate, aceasta a fost internată în spitalul raional Cantemir în stare gravă, fiind supus intervenției chirurgicale”, se spune în comunicatul poliției.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că partenerul afacerii ar fi apelat la alt bărbat de 49 ani, care la moment își ispășește pedeapsa cu privațiune de libertate pentru comiterea unei infracțiuni analogice, care la rândul său i-a făcut legătură cu un bărbat de 30 de ani, locuitor al mun. Chișinău, cu care în continuare ar fi planificat, organizat și comis infracțiunea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram