/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cunoscutul fotbalist Cristiano Ronaldo, erou de desene animate. „Joacă” rolul unui salvator

missing
05 mai 2019, ora 13:20

Renumitul fotbalist de talie mondială Cristiano Ronaldo a devenit erou de benzi desenate. Jucătorul este în pielea unui supererou care salvează oamenii de diferite personaje negative.

„La fel cum fotbalul uneşte culturile şi oamenii din lumea întreagă, eu cred că marile personaje animate şi supereroii pot să realizeze acelaşi lucru. Prin urmare, sunt încântat să aduc împreună aceste pasiuni pentru fotbal şi pentru supereroi prin intermediul acestui proiect şi să îl împărtăşesc cu fanii mei”, a scris sportivul (cunoscut şi sub acronimul CR7) pe Twitter, pentru a prezenta lansarea oficială a volumului de benzi desenate „Striker Force 7”, citat de Agerpres.

Cristiano Ronaldo este de cinci ori câştigător al Balonului de Aur şi autorul a peste 600 de goluri pentru echipele de club la care a evoluat. În martie, căpitanul echipei naţionale de fotbal a Portugaliei, devenit superstarul de la Juventus Torino începând din vara anului trecut, după plecarea sa de la Real Madrid, a deschis o clinică de implant de păr în capitala spaniolă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram