/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Aflați astăzi, la Cutia Neagră, despre afacerile de milioane din spatele campaniilor electorale

missing
05 mai 2019, ora 08:45

Campaniile electorale devin din an în an tot mai scumpe. Cele patru partide care se regăsesc în Parlament au cheltuit în campania pentru parlamentare peste 57 de milioane de lei. O investigație jurnalistică realizată de Rise Moldova arată că în cazul unor partide banii pur și simplu au fost plimbați dintr-un buzunar în altul al unor finanțatori. Despre afacerile de milioane din spatele campaniilor electorale aflați astăzi, în emisiunea „Cutia Neagră”, doar la TV8.

Invitații de azi ai Marianei Rață sunt jurnalista Rise Moldova Olga Ceaglei și comentatorul politic Victor Ciobanu. Nu ratați emisiunea, începând cu ora 20.00.

Scheme cu bani electorali

Despre cum sunt plimbați banii electorali dintr-un buzunar în altul al unor finanțatori ai partidelor și nu doar – aflați duminică, la ora 20:00, doar la TV8.MD

Gepostet von Cutia Neagră am Freitag, 3. Mai 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram