/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

BRAVO! Boxerii moldoveni Davron Bozorov și Andrei Zatușevschi au câștigat turneul de la Gomel din Belarus

missing
07 mai 2019, ora 13:32

Boxerii moldoveni Davron Bozorov și Andrei Zatușevschi de la Școala specializată din Grimăncăuți,  raionul Briceni, au devenit câștigători ai turneului internațional de la Gomel desfășurat în Belarus.

„Aflat la debut la un turneu printre seniori, Davron Bozorov l-a învins în finala categoriei 69 kg pe reprezentantul gazdelor, Vladislav Homiakov, iar Andrei Zatușevschi s-a impus în ultimul act al categoriei de greutate 91 kg în fața ucraineanului Vadim Kostiuchok”, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

La 64 kg, Mihail Cvasiuc a cucerit argintul, iar la 75 kg, Vlad Gavriliuc s-a clasat pe locul trei.

Pe data de 3 mai, boxerii moldoveni Davron Bozorov (69 kg) și Andrei Zatușevschi (91 kg) s-au calificat în finala turneului internațional de clasa A din cadrul aceluiași turneu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram