/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Democratul Veaceslav Burlac explică de ce a demisionat din funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni

missing
07 mai 2019, ora 19:01

Democratul Veaceslav Burlac explică de ce a demisionat din funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni. Acesta a menționat pentru TV8 că a vrut să demisioneze încă acum o lună și pleacă pentru că „nu s-a regăsit” la fostul post de muncă.

Eu de la început am vrut să plec, dar timp de o lună de zile am mai consultat noul președintele ales și am mai comunicat. Renunț din propria dorință, nu m-am regăsit. Mă voi duce la un alt job, o altă îndeletnicire. Aici nu se termină viața, am plecat doar din consiliul raional”, a spus Burlac pentru TV8.

Acesta a menționat că în viitor urmează să se angajeze la un alt job, însă a refuzat să ne spună în ce domeniu.

De asemenea, democratul a specificat că rămâne și în continuare membru al Partidului Democrat din Moldova.

La data de 21 martie Burlac a demisionat din funcția de preşedinte a raional Criuleni şi l-a desemnat în această funcţie pe Ion Ţurcan, ex-viceministru de interne, cetăţean de onoare al raionului. Iar astăzi, 7 mai acesta a demisionat și din funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni.

Veaceslav Burlac a fost candidatul PD-ului pe circumscripția din Criuleni, dar a pierdut în fața lui Lilian Carp, din partea blocului ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram