/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Prima repetiție a reprezentantei Moldovei la Eurovision 2019! Ce ținută poartă interpreta și ce show a pregătit

missing
07 mai 2019, ora 13:49

Ana Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la ediția din acest an a concursului Eurovision, a făcut deja prima repetiție pentru concertul din semifinala a doua a concursului.

Interpreta a purtat o rochie albă, iar în spatele ei a fost instalat un pian de culoare neagră, la care cântă o pianistă.

În timp ce cântă, artista din Republica Moldova este învăluită de fulgi, iar în spatele ei se prezintă un mic spectacol de desene pe zăpadă.

Anna Odobescu va evolua în semifinala a doua din cadrul Eurovision Song Contest 2019, cu piesa intitulată „Stay”, alături de interpreți din țări precum: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania și Malta.

Reporteră stagiară: Veronica Melinti

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram