/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Numele primului copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle a fost anunțat

missing
08 mai 2019, ora 19:18

Prințului Harry și Meghan Markle au ales un nume pentru bebelușul lor. Potrivit BBC, numele acestuia este Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Numele bebelușului regal a fost anunțat cu ocazia prezentării reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Archie Harrison este cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta.

Prințul Harry și Meghan Markle au apărut astăzi, 8 mai pentru prima dată în public alături de bebelușul lor, cel mai proaspăt membru al familiei.

Are cel mai dulce temperament, este foarte calm. A fost un vis”, a menționat Meghan Markle.

Aceasta a mai adăugat că: „Este magic, este foarte uimitor. Am cei mai iubiți oameni alături, sunt foarte fericită”.

Nu știu cu cine seamănă. Toată lumea spune că bebelușii se schimbă atât de mult timp în primele două săptămâni”, a glumit prințul Harry.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram