/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Fetița care a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți a fost transferată în secția de neurochirurgie

missing
09 mai 2019, ora 13:25

Fetița care a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din Bălți a fost transferată ieri, 8 mai în secția de neurochirurgie. Despre asta ne spune Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutul Mamei și Copilului.

Ieri aceasta a fost transferată în secția de neurochirurgie. Starea pacientei nu este atât de gravă cum era de la început, dar deocamdată, se califică ca una gravă. Ea o să fie în secția de neurochirurgie, acolo o să fie la îngrijiri, deja cât timp, nu se cunoaște” spune purtătorul de cuvânt al institutului medicale.

Fetița de doi ani a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuit din orașul Bălți. Ulterior, micuța a fost transportată la Chișinău și internată în secția de reanimare la Institutul Mamei și Copilului din capitală.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 29 aprilie. Fetița se juca singură, în timp ce mama ei dormea. Ea a urcat pe pervaz și a lunecat peste geam. Poliția nu exclude că mama fetiței era în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram