/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

JAF la Edineț! Niște indivizi au spart un perete și au furat peste 200 de mii de lei de la o casă de schimb valutar și un laborator medical

missing
10 mai 2019, ora 12:30

O casă de schimb valutar și oficiul unui laborator de analize medicale din Edineț au fost jefuite în noaptea dintre 8 spre 9 mai. Poliția locală spune că niște indivizi au spart un perete și au furat mai multe sume de bani în diverse valute. În total, aceștia ar fi furat peste două sute de mii de lei.

Poliția spune că a fost alertată de o femeie, în vârstă de 50 de ani, din orașul Edineț. Ea a spus că cineva a spart peretele clădirii unde își are sediul casa de schimb valutar și laboratorul și au furat bani.

Hoții au spart peretele care desparte cele două oficii și au deteriorat safeul metalic al casei de schimb valutar, cu ajutorul unui burghiu electric. Indivizii au luat 186 453 de lei, 300 de dolari SUA și 595 de euro.

„Sediul Oficiului de schimb valutar dispune de camere de supraveghere video și semnalizare autonomă însă în momentul comiterii furtului semnalizarea nu a funcționat deoarece peretele în cauza nu este capital și spargerea a avut loc din exterior, adică din oficiul MedExpert (n. r. laboratorul sus-menționat) care nu dispune de semnalizare”, spune Poliția locală.

Poliția a intentat o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari și cercetează toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram