/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un nou cutremur s-a produs azi-dimineață în România

missing
10 mai 2019, ora 08:07

Un nou cutremur s-a produs în această dimineață în România, în județul Buzău, în zona seismică Vrancea, scrie Agerpres.ro, cu referire la  Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) din România. 

Seismul a avut loc la o adâncime de 122 de kilometri și a avut o intensitate de 3,6 grade pe scara Richter, la ora 3:41.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad Mercalli, iar localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost: Nehoiu (30 km), Covasna (46 km), Întorsura Buzăului (55 km), Buzău (55 km) şi Mizil (59 km), scrie sursa citată.

În luna mai, în România, s-au produs șapte cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 4 pe scara Richter. În acest an, cel mai puternic seism a avut loc pe data de 9 ianuarie în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, şi a avut o magnitudine de 4,4 pe Richter.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram