/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Protest la Primărie. Zeci de litri de lapte, vărsați pe trotuar. Ce spune Poliția

missing
14 mai 2019, ora 15:48

Un protest cu risipă de lapte a fost organizat astăzi în fața Primăriei municipiului Chișinău. Din imaginile transmise de către reporterul TV8, se vede că cisterna de lapte, care are volumul de aproximativ o tonă, se află în interiorul unui microbuz, care ar aparține unui producător de lapte.

La fața locului se află oamenii legii. Poliția a aplicat amendă șoferului care a parcat mașina pe trotuar. Conducătorul auto este dus la Inspectoratul de Poliție Chișinău.

Potrivit reporterului TV8, producătorul de lapte a fost amendat cu peste 10 mii de lei de când i-a fost retrasă autorizația de a vinde lapte.

Amintim că printr-o decizie a edilului capitalei, Ruslan Codreanu, vânzarea laptelui în locuri neautorizate a fost interzisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram