Un azil de câini din Chișinău a anunțat că astăzi a fost ultima zi în care patrupezii au fost hrăniți. Drept motiv ar servi faptul că organizația duce lipsă de bani. La anunțul făcut cu ceva timp în urmă pe Facebook au reacționat mai mulți internauți care au oferit ajutor financiar. 

„Din data de 8 mai, pe contul organizației au fost transferați doar 1300 de lei. Asta ar înseamna că la cei 300 de câini care se află în azil, le revin doar 200 de lei în parte. Banii care au fost transferați nu sunt suficienți nici pentru ca angajații să fie achitați. Noi nicidecum nu putem să rezistăm în astfel de circumstanțe”, au scris reprezentanții organizației pe rețelele de socializare.

La  scurt timp, la postarea făcută pe Facebook au răspuns zeci de internauți, care au transferat bani pe contul bancar al organizației non-guvernamentale.

„Le mulțumim tuturor celor care au răspuns la apelul nostru. În ultima perioadă noi aproape în fiecare zi fierbem terci. Ne simțim epuizați, avem nevoie de câteva zile ca să revenim și să planificăm ce vom face în continuare. Vă mulțumim că ne-ați oferit o pauză”, au mai scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Foto: facebook / Azilul de caini AOVA

 

Foto: facebook / Azilul de caini AOVA