/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Bărbatul din Cricova, care ar fi omorât o tânără apoi a dezmembrat-o, a fost condamnat. Câți ani va sta la închisoare

missing
16 mai 2019, ora 12:23

Bărbatul din Cricova care acum un an ar fi omorât o tânără, apoi a dezmembrat-o, a fost condamnat la 15 ani de închisoare. 

Individul în vârstă de 33 de ani a fost condamnat pentru omor intenţionat, săvârşit cu o deosebită cruzime.

„Crima a avut loc în dimineaţa zilei de 13 mai 2018, în casa inculpatului, din oraşul Cricova, acolo unde victima, în vârstă de 20 de ani, venea din când în când, fiind în relaţii bune cu bărbatul. În acea zi, între ei s-a iscat o ceartă, individul aplicându-i fetei o lovitură de cuţit, după care i-a dezmembrat cadavrul şi l-a pus într-o geantă. Ulterior, a chemat un taxi şi a mers pe malul unui lac din preajma comunei Grătieşti, aruncând cadavrul secţionat al victimei în locuri diferite”, spun procurorii.

Peste câteva zile de la crimă, inculpatul a fost reţinut, iar ulterior arestat, aflându-se sub strajă până la sentinţă. Acesta nu şi-a recunoscut vina.

Procurorii vor contesta sentinţa instanţei de fond şi vor insista pe condamnarea inculpatului la detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram