/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Creatorii „Game of Thrones” pregătesc un nou film. Lungmetrajul ar urma să fie lansat în 2022

missing
18 mai 2019, ora 19:20

David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii serialului „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor”, sunt implicaţi în pregătirea unei viitoare producţii din franciza „Star Wars/Războiul Stelelor”. Anunţul a fost făcut de Bob Iger, directorul executiv al companiei „Disney”, în cadrul unui eveniment care a avut loc în New York. Iger a refuzat să dea mai multe detalii despre viitoarea producţie.

Anterior, firma americană a confirmat faptul că şi Rian Johnson, realizatorul „The Last Jedi/ Războiul stelelor – Episodul VIII: Ultimii Jedi”, alături de Benioff şi Weiss, lucrează la următoarele filme din franciză. Compania nu a dezvăluit exact în ce proiecte sunt implicaţi aceştia, scrie descoperă.ro.

Lungmetrajul regizat de David Benioff şi D.B. Weiss ar urma să fie lansat în decembrie 2022. Acţiunea lui va fi separată de saga Skywalker, care se va încheia o dată cu pelicula „Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Franciza „Star Wars”, creată de George Lucas, a avut încasări totale de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, de la lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Următorul film al seriei, „Star Wars: The Rise of Skywalker”, va fi lansat pe 20 decembrie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram