/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Noul președinte al Ucrainei crede în „eliberarea Crimeii de ocupația rusească”

missing
18 mai 2019, ora 12:31

Noul președinte ales al Ucrainei, Vladimir Zelenski, spune că crede în „eliberarea Crimeii de ocupația rusească”. Despre aceasta a scris liderul ucrainean pe o rețea de socializare, cu ocazia a 75 de ani de la deportarea poporului tătar din Crimeia.

Vladimir Zelenski și-a exprimat siguranța că „vom elibera patria tătarilor din Crimeea de ocupație”. „Și oricât de lungă ar fi calea spre întoarcerea Crimeii, noi o vom parcurge împreună cu locuitorii din Crimeea. Noi vom face acest lucru împreună. Nu uitați că și cea mai întunecată noapte se încheie cu un răsărit”, a menționat președintele ales al Ucrainei, citat de unian.net.

Сьогодні 75-та річниця початку депортації кримських татар. Цей день нагадує нам, що можна знищити людей, але дух цілого…

Gepostet von Володимир Зеленський am Samstag, 18. Mai 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram