/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Renato Usatîi a publicat un document care arată că nu ar fi dat în căutare în Rusia, așa cum a fost făcut public anterior

missing
19 mai 2019, ora 11:19

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru și fostul primar al orașului Bălți, Renato Usatîi, a publicat aseară un document care arată că nu ar fi dat în căutare de către autoritățile ruse, așa cum a apărut în presă anterior. Potrivit lui, documentul este emis de Ministerul Afacerilor Interne din Rusia.

În document se menționează că la data de 26 aprilie 2019 (atunci când a fost emis documentul) Renato Usatîi nu ar fi condamnat și că nici nu ar fi dat în căutare pe teritoriul Federației Ruse.

Acum două zile, au fost publicate de către portalul newsmaker.md informații că Renato Usatîi ar fi fost dat în căutare de către autoritățile ruse. Usatîi ar fi fost dat în căutare în legătură cu un caz penal, dar nu era specificat despre ce anume e vorba; se spunea doar că el ar fi fost cercetat în conformitate cu un articol din Codul penal al Federației Ruse.

Ieri, liderul PN a reacționat la informațiile apărut în mass-media și a promis că luni va face declarații la subiect în spațiul online.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram