/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ce spun reprezentanții stației PECO despre mașina unei firme de taxi care a ars azi-dimineață

missing
20 mai 2019, ora 14:42

Mașina care a ars în această dimineața la o stație PECO din sectorul Buiucani al Capitalei ar fi avut probleme din punct de vedere tehnic, motiv pentru care s-a produs incendiul. Cel puțin asta menționează șeful departamentului marketing a stației de alimentare, Andrei Leahu.

„Cazul este încă în proces de investigație. Dar din câte am aflat de la șeful de stație, deflagrația s-a produs din cauza instalației din metan a mașinii, aceasta având probleme din punct de vedere tehnic. Taximetristul s-a alimentat la noi cu benzină, iar după ce s-a alimentat a pornit motorul și s-a aprins instalația de gaz”, a spus Andrei Leahu.

Potrivit acestuia, angajații stației de alimentare au intervenit cu circa patru stingătoare. Ulterior, la fața locului a venit o echipa de salvatori care au lichidat arderea completă a flăcărilor. De asemenea, Leahu spune că stația PECO nu a avut de suferit.

„Deflagrația a avut loc după ce s-a terminat procesul de alimentare cu benzină și mașină a fost pornită și în momentul acesta instalația de gaz a cedat , iar mașina a început să ardă. Din fericire pompa nu a fost afectată”, ne-a spus șeful departamentului marketing a stației PECO unde a avut loc incendiul.

De partea cealaltă, șoferul automobilului a declarat reporterului TV8 că stația de alimentație nu ar fi avut stingătoare și că incendiul ar fi fost lichidat la sosirea pompierilor.

Incendiul la automobilul, care aparține unei firme de taxi a avut loc pe strada Calea Ieșilor 4, mun. Chișinău și a fost înregistrat la ora 06:10 minute iar salvatorii au reușit să lichideze incendiul către ora 06:23 minute.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus secțiunea motorului și o banchetă din fața automobilului. Cauza și toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram