/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/HARTĂ/ Ploi cu descărcări electrice și temperaturi de +28 de grade. Prognoza meteo pentru luni

missing
20 mai 2019, ora 07:01

Astăzi, 20 mai maximele temperaturii aerului pe teritoriul Republicii Moldova vor fi de +27 grade Celsius. Valorile pozitive se vor înregistra în sudul țării, iar în unele regiuni sunt prognozate ploi cu decărcări electrice.  

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +26 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va urca până la+26 grade. De asemenea, în regiune se așteaptă ploi cu declărcări electrice.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +27 grade, iar noaptea mercurul în termometre va fi de +12..+16 grade. În Chișinău ziua vom avea +24 grade Celsius.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de 28 grade cu plus pe timp de zi și +12..+16 pe timp de noapte.

Foto: meteo.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram