/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Omor în satul Căpriana! O femeie și-ar fi înjunghiat fiul la beție

missing
20 mai 2019, ora 14:57

O femei de 58 de ani, din satul Căpriana, raionul Strășeni, și-ar fi înjunghiat aseară propriul fiu, în vârstă de 34 de ani. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, femeia i-ar fi aplicat o lovitură în zona inimii, cu un cuțit. Totul s-ar fi întâmplat la beție.

Poliția a fost sesizată de medicii de la ambulanță, aseară, la ora 22:48.

Oamenii legii spun că între mamă și fiu s-a iscat aseară un conflict: „În urma loviturii, mama i-a aplicat feciorului o lovitură de cuțit în regiunea inimii, fapt ce a dus la decesul acestuia, până la sosirea echipei de salvare”, spune ofițera de presă.

Poliția a pornit o cauză penală și anchetează toate circumstanțele presupusului omor. Femeia bănuită se săvârșirea crimei a fost reținută pentru 72 de ore.

Femeia care este suspectată de omorul fiului trăiește împreună cu concubinul. Oamenii din sat spun că femeia mai are doi copii și că feciorul acesteia, pe care l-ar fi omorât, consuma băuturi alcoolice și deseori îi bătea pe ceilalți membri ai familiei. Acesta nu era căsătorit și nu avea copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram