/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

ULTIMA ORĂ! Ucraina are un nou președinte! Vladimir Zelensky a depus jurământul

missing
20 mai 2019, ora 10:24

Ucraina are, de astăzi, oficial, un nou președinte. Vladimir Zelensky a depus jurământul acum câteva minute. La ceremonia de investiție a noului șef de stat sunt prezenți foști președinți ai Ucrainei, actuali președinți de state și alți demnitari ucraineni și de peste hotare. 

Inițial, șefa Comisiei Electorale Centrale din Ucraina Tatiana Slipaciuk a anunțat rezultatele alegerilor și le-a declarat valide.

După ce a rostit jurământul și a semnat actul, noului șef de stat al Ucrainei i s-a înmânat simbolic sigla de președinte. Ulterior, Zelensky a ținut un discurs de la tribuna Legislativului ucrainean.

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram