/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un bărbat, reținut pentru că ar fi furat un telefon mobil de la o angajată a unei stații PECO. Ce riscă acesta

missing
20 mai 2019, ora 15:50

Un bărbat de 43 ani, locuitor al capitalei a fost reținut de către polițiști. Acesta este suspectat că ar fi furat un telefon de mobil de la o angajată a unei stații PECO din Capitală. Pentru fapta sa, individul riscă până la șapte ani de închisoare.

Bărbatul a furat telefonul de pe tejghea, din incinta unei stații de alimentare din sectorul Ciocana, astfel cauzând tinerei de 24 de ani un prejudiciu de 1 500 lei.

Ulterior, s-a stabilit că anterior acesta a mai fost judecat pentru că a furat.

Fiind audiat, individul și-a recunoscut vina. Acesta este cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram