/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ Sediul Parlamentului Greciei, unul dintre cele mai bine păzite obiective din Atena, vandalizat cu vopsea roşie

21 mai 2019, ora 18:42

Persoane necunoscute au aruncat cu vopsea roşie în sediul Parlamentului Greciei, una dintre cele mai bine păzite obiective din centrul Atenei, au anunţat oficiali din cadrul poliţiei locale, potrivit Mediafax. 

Atacul, revendicat de o grupare anarhistă, a durat doar câteva minute, atacatorii dispersându-se după incident, lansând şi două fumigene.

În urma incidentului, petrecut cu doar câteva zile înainte de alegerile europarlamentare, pe faţada sediului Parlamentului grec, dinspre Piaţa Syntagma, se vedeau câteva pete de vopsea roşie.

Astfel de acte de vandalism sunt relativ comune la Atena, însă rareori astfel de incidente s-au înregistrat în zona sediului legislativului grec, una dintre cele mai bine păzite obiective din centrul capitalei Greciei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram