/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Interpreta Alsu comentează pentru prima dată scandalul legat de fiica ei și show-ul „Golos deti”

missing
22 mai 2019, ora 16:08

Interpreta din Federația Rusă Alsu a comentat scandalul legat de faptul că rezultatele concursului televizat „Golos deti”, care a fost câștigat de fiica ei Mikkaela Abramova, ar fi fost trucate.

Într-un interviu pentru postul „Serebreanyi Dojdi”, Alsu a spus participanții la concurs s-au pomenit implicați în niște jocuri și că ea speră că totul se va finaliza cu bine, scrie Ria.ru.

Alsu a spus că va comenta mai desfășurat acest subiect pe 1 iunie, de Ziua Copiilor.

Rezultatele ultimei ediții a concursului televizat „Golos Deti” au fost anulate de către organizatori, după ce s-a depistat că voturile telespectatorilor au fost influențate din extern. În timpul televoting-ului s-a trimis automatizat un număr mare se SMS-uri în favoarea fiicei lui Alsu, Mikkaela.

Ulterior, televiziunea care a organizat show-ul a spus că voturile vor fi renumărate. Cazul este investigat de o companie de IT, iar ancheta urmează să încheie la finele lunii mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram