/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

S-a pornit în Italia cu bagajul plin de țigări. Un bărbat, deconspirat pe Aeroportul Chișinău

missing
22 mai 2019, ora 12:37

Un cetățean al României a încercat să transporte ilegal în or. Milano, Italia circa șase mii de țigarete. Acesta a fost depistat în cadrul controlului de frontieră pe Aeroportul Internațional Chișinău. Astfel, bărbatul s-a ales cu un proces-verbal și riscă amendă de 150 de unităţi convenţionale, echivalent a 7 500 de lei. 

În jurul orei 05:00, la ieșirea din R. Moldova, la cursa Chișinău-Milano, s-a prezentat un cetățean român, de 44 de ani. În timpul efectuării controlului de frontieră asupra bagajului acestuia, dar și în rezultatul scanării cu aparatul de raze X-ray şi procesării imaginilor, echipa mixtă a depistat 300 de pachete de țigări, ascunse în vederea transportării ilicite.

Pentru contravenţia comisă, cetăţeanul s-a ales cu un proces-verbal conform art. 287.al. 10 – Cod Contravenţional al RM. Produsele de tutungerie au fost reținute, iar conform competențelor, cercetările sunt continuate de către Serviciul Vamal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram