/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Sute de persoane au protestat în faţa Curţii Supreme a SUA împotriva noilor legi anti-avort

missing
22 mai 2019, ora 06:42

Sute de persoane, printre care şi membri ai Partidului Democrat, au participat marţi, 21 mai la un protest în faţa Curţii Supreme a Statelor Unite împotriva noilor prevederi legale care restricţionează dreptul femeilor de a face avort, promulgate recent în opt state americane, potrivit Mediafax.

Printre protestatari s-a aflat şi senatorul Amy Klobuchar, care intenţionează să intre în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2020. „Nu le vom permite să ducă această ţară înapoi în trecut. Suntem aici pentru a le spune că ajunge!”, a declarat aceasta.

Această naţiune a fost construită pe spatele femeilor şi a fost crescută în pântecele lor, iar drepturile noastre nu pot fi supuse dezbaterilor”, a declarat democrata Ayanna Pressley, prezentă şi ea la protest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram