/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Au jefuit un bărbat în plină stradă, iar acum riscă până la șapte ani de închisoare

22 mai 2019, ora 12:10

Doi bărbați de 36 ani și respectiv 41 ani, originari din mun. Chișinău și r-nul. Sângerei, au fost reținuți de polițiști pentru 30 de zile. Aceștia au jefuit un bărbat în plină stradă. Indivizii anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.

Incidentul s-a întâmplat în comuna Stăuceni, în timp ce victima, un bărbat în vârstă de 33 ani aștepta microbuzul pentru a se deplasa în r-nul. Telenești. În acel moment acesta a fost jefuit de doi bărbați.

Indivizii s-au apropiat de el și în mod deschis i-au furat telefonul mobil de model ,,Samsung Galaxy J5” și bani în sumă de 3 000 lei. Ulterior cu bunurile sustrase au plecat într-o direcție necunoscută. Aceștia au cauzat bărbatului un prejudiciu în sumă de 6 300 lei.

Ulterior, indivizii au fost localizați și reținuți, fiind escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Bărbații sunt cercetați pentru jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram