/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Un bărbat, reținut pentru că a furat o bicicletă. Acesta riscă până la patru ani de închisoare

missing
22 mai 2019, ora 15:52

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de către polițiști pentru că a furat o bicicletă din sectorul Râșcani al capitalei. Acum acesta riscă amendă sau închisoare de până la patru ani. 

Oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de 25 aprilie, de către un tânăr de 26 ani, care a spus că i-a fost furată bicicleta ce se afla în holul et. 8 a blocului de locuit. Polițiștii au stabilit că individul pe timp de noapte prin acces liber a pătruns în scara blocului de pe bd. Moscovei, de unde a furat bicicleta. Astfel, prin acțiunile sale i-a cauzat proprietarului un prejudiciu în sumă de 4 500 lei.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția și a spus că a sustras bicicleta pentru că nu avea bani și a vândut-o la un preț simbolic. Bărbatul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii întreprind măsuri pentru a depista bicicleta sustrasă, pentru a fi reîntoarsă proprietarului, iar în privinţa făptaşului a fost iniţiată o cauză penală pentru furt. Potrivit legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram