/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Usatîi spune că se află într-o țară din UE din decembrie 2018. Cum comentează informația că ar fi dat în căutare la Moscova

22 mai 2019, ora 15:16

Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru (PN) spune că se află într-o țară din Uniunea Europeană încă de pe data de 24 decembrie 2018. „Eu mă deplasez liber prin lume, doar în Republica Moldova sunt dat în căutare”, a spus Usatîi la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8. 

În același timp, Usatîi neagă faptul că pe numele său ar exista un dosar în Federația Rusă în baza căruia acesta ar fi dat în căutare.

„A fost o campanie organizată de «prietenul meu Gorbuntsov»”, a spus Usatîi.

Săptămâna trecută, presa a scris, cu referire la informații dintr-o bază de date a Ministerului rus de Interne, că Renato Usatîi este dat în căutare de autoritățile de la Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram