/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Au încercat să aducă ilegal mărfuri din Ucraina în Moldova, dar au fost prinși de polițiști. Ce riscă doi bărbați

missing
23 mai 2019, ora 14:47

Doi bărbați care aduceau ilegal mărfuri din Ucraina în Republica Moldova, prin regiunea transnistreană au fost prinși de polițiști. În urma verificării automobilului, au fost găsite și ridicate mărfuri de larg consum (încălţăminte, haine, produse chimice de uz casnic, mărfuri pentru igienă personal), în valoare de peste un milion de lei.

Oamenii legii au oprit pentru verificări, în apropierea satului Calfa, raionul Anenii Noi, un autovehicul de model „Volkswagen Crafter”, condus de un bărbat, de 25 de ani, locuitor al satului Oniţcani, raionul Criuleni, fiind însoțit de un locuitor al satului Pitușca, raionul Călărași, de 38 de ani.

Aceștia au fost documentați de la începutul anului de către Ofițerii Serviciului investigare fraude economice ai  IP Anenii Noi.

Pe acest caz, bărbații sunt cercetați penal pentru contrabandă cu mărfuri de larg consum. Aceștia riscă de la 27 500 la 47 500 de lei sau închisoare până la cinci ani.

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram