/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Andrei Tranga rămâne după gratii! Instanța i-a prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile

missing
23 mai 2019, ora 17:33

Omul de afaceri Andrei Tranga rămâne în arest preventiv. Magistrații au admis azi demersul procurorilor și va mai sta după gratii încă 30 de zile.

Andrei Tranga, proprietarul restaurantelor Andy’s Pizza și La plăcinte, a fost escortat de mascați din sala de judecată, după încheierea ședinței de azi. Acesta nu a fost lăsat să facă declarații de presă, dar, întrebat de jurnaliști în treacăt ce poate să spună în apărarea sa, acesta a zis că i se aduc niște acuzații false.

După ședința de judecată de astăzi în dosarul „Tranga” avocatul a spus că procurorii nu dețin alte probe în dosar decât denunțul făcut de Varzari. Apărătorul a mai spus că se urmărește scopul de a-l lega artifcial pe Tranga cu Caramalac.

Andrei Tranga a fost reținut de procurorii pentru Combaterea Crimei Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) la sfârșitul lunii aprilie, într-un dosar penal deschis pentru şantaj.

La rândul său, avocatul omului de afaceri spune că acesta pledează nevinovat și că inițial, Procuratura a anunțat că Tranga a fost arestat pentru șantaj, ulterior s-a dovedit că a fost arestat pentru trafic de influență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram