/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

După ce s-a zvonit că Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral, Gamurari spune despre stare de sănătate a liderului PD

24 mai 2019, ora 12:06

După ce în presă au apărut informații precum că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral și ar fi fost internat într-un spital peste hotarele Republicii Moldova, purtătorul de cuvânt a partidului vine cu precizări și spune despre sănătatea deputatului. 

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, purtătorul de cuvânt a Partidului Democrat, Vitalie Gamurari a scris că informațiile ar fi false și că: „Domnul Plahotniuc este în formă maximă, muncește împreună cu echipa pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit de pe urma iresponsabilității unor politicieni, care încearcă să creeze haos și instabilitate în țară.

De asemenea, acesta solicită celor care au publicat asemenea informații „să dezmintă minciunile publicate”.

Astăzi, Jurnal.md a scris precum că liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc ar fi fost internat la un spital peste hotare, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Aceștia ar fi încercat să afle dacă deputatul PDM ar fi fost internat la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, însă reprezentanții instituției au spus că „nu a fost internat până acum niciun pacient cu acest nume”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram