/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Încă un schelet a fost găsit pe o stradă din Chișinău, în timpul săpăturilor făcute de niște muncitori

missing
24 mai 2019, ora 16:32

Încă un schelet uman a fost găsit pe o stradă din Chișinău, în timpul unor săpături făcute de un grup de muncitori.

Osemintele au fost găsite pe strada Gheorghe Asachi din cartierul Telecentru al capitalei, în timp ce muncitorii făceau săpături ca să schimbe niște rețele electrice.

La fața locului a intervenit poliția și medicii legiști. De asemenea la a fost chemat și un arheolog.

Legiștii urmează să examineze oasele și să stabilească dacă acestea au vătămări. Ulterior, poliția va cerceta circumstanțele în care a fost îngropat cadavrul în acest loc.

Mai multe detalii la acest subiect urmăriți deseară, în buletinele de știri de la TV8, la ora 19:00 (în limba română) și la ora 21:00 (în limba rusă).

Acum câteva zile, niște oseminte umane au fost descoperite în apropiere de sediul Ambasadei Statelor Unite la Chișinău, în timpul unor săpături făcute de muncitorii unei companii private.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram