/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/HARTĂ/ Nu uitați umbrela acasă! Meteorologii prognozează pentru vineri ploi cu descărcări electrice în toată țara

24 mai 2019, ora 07:07

Astăzi, 24 mai, maximele temperaturii aerului pe teritoriul Republicii Moldova vor fi de +24 grade Celsius. Valorile pozitive se vor înregistra atât la sud, cât și în nordul țării. Meteorologii promit pentru astăzi ploi în toată țara.

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +23 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va urca până la +13 grade. Pe timp de zi sunt așteptate ploi cu descărcări lectrice.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +24 grade, iar noaptea mercurul în termometre va fi de +14 grade. În Chișinău ziua vom avea +24 grade Celsius. Ca și în Nordul țării sunt așteptate ploi.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de pâ nă la +25 grade pe timp de zi și +15 pe timp de noapte. De asemenea, se așteaptă plo cu descărcări electrice.

Și pentru ziua de mâine serviciul hidrometeorologic de stat prognozează temperaturi de până la +25 de grade și ploi cu descărcări electrice în toată țara.

Foto: old.meteo.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram