/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Evitați aceste străzi! Mai multe sectoare din centrul capitalei vor fi astăzi temporar blocate

25 mai 2019, ora 09:06

Pe parcursul zilei de astăzi, pe mai multe sectoare de străzi din capitală va fi temporar suspendată circulația rutieră. Pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor M.Bănulescu Bodoni și A.Pușkin, traficul este sistat în ambele direcții. Restricția de circulație este anunțată până pe 27 mai.

Tot astăzi, începând cu orele 14.30, traficul va fi parțial suspendat pe următoarele străzi: bd.Ștefan cel Mare (PMAN – bd.C.Negruzzi – str.Albișoara – bd.Renașterii Naționale – str.Kiev – bd.Moscovei – str.Studenților – bd.Moscovei – str.B.Voievod – bd.Renașterii Naționale – str.C. Orheiului – str.Petricani – str.M.Viteazul – bd.Ștefan cel Mare (PMAN). Va avea loc o cursă de ciclism.

Polițiștii precizează că circulația rutieră va fi restricționată temporar, doar în direcția de deplasare a participanților la cursă, pe contrasens transportul rutier va circula în mod obișnuit.

Mâine, începînd cu ora 07.00, circulația rutieră va fi sistată în ambele direcții până la finele competițiilor de ciclism pe tronsoanele: bd.Ștefan cel Mare în perimetrul străzilor M.Viteazul – Armenească și str.V.Alecsandri în perimetrul străzilor M.Varlaam – 31 August 1989.

Pe 25 mai are loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv durează două zile: sâmbătă se desfășoară competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment  în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram