/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ploi puternice vor cădea și în acest weekend. Săptămâna viitoare temperatura aerului va depăși 30 de grade

missing
25 mai 2019, ora 08:33

Ploile puternice vor da bătăi de cap oamenilor și în acest weekend. Aversele cu descărcări electrice vor continua să cadă în majoritatea raioanelor țării. Totodată, temperatura aerului va fi în continuă creștere până weekendul viitor.

Astăzi, ploi puternice vor cădea în aproape toată țara, iar mâine aria de extindere a averselor se va reduce la câteva raioane din nordul țării.

Temperaturile se vor încadra între 20 și 25 de grade Celsius, iar pe parcursul săptămânii viitoare vor crește semnificativ. Astfel, joi în sudul țării se vor înregistra până la 33 de grade.

Totodată, până pe 30 mai se menține avertizarea cu Cod galben de ieșire a apei în luncă de-a lungul bazinului râului Nistru. Autoritățile ucrainene au decis să mărească volumul deversării apei în Lacul de Acumulare Dnestrovsc și va crește nivelul în râul Nistru și se va crea viitură pe sectoarele or. Dubăsari – or. Bender și or. Bender – s. Talmaza.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram