/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Cea mai mare concentrație de deserturi pe metru pătrat în Chișinău este acum str. Micle! Un fotoreportaj MAI DULCE

26 mai 2019, ora 12:26

Ecleruri, jeleuri, macarons, torturi, brioșe, croasante, rulade, cireșe, căpșuni… zeci de kilograme de deserturi – fructe și dulciuri, care mai de care mai sofisticate, cu ciocolată, fructe, vanilie, magiun… toate sunt expuse în aceste clipe la Cel mai dulce festival din Estul Europei, care se întâmplă azi, în Chișinău, pe strada Veronica Micle. 

Festivalul și-a deschis porțile pentru vizitatori la ora 11:00 și va continua până seara, la ora 20:00.

Pe lângă zeci de patiseri, care au gătit toată noaptea deserturi delicate pentru vizitatorii evenimentului, la festival sunt și artizani care și-au expus lucrările la un târg cu vânzare.

Distracția este asigurată de zeci de animatori care-i cuceresc pe pici. Atmosfera mai e întreținută și de interpreții și dansatorii care urcă pe scena festivalului.

Biletele la eveniment costă 40 de lei, iar copiii sub vârsta de 12 ani intră gratuit.

Aceasta este a șaptea ediție a Festivalului Mai Dulce, organizată de echipa Klumea.

Mai urmează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram