/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Adoptă o zebră”. Inițiativa propusă azi de Comedy Zebra Show la Primăria Chișinău

missing
27 mai 2019, ora 13:40

Comedy Zebra Show a ajuns astăzi la primăria Chișinău. Unul dintre comedianți a prezentat la ședința săptămânală a primăriei o inițiativă care vizează trecerile de pietoni din Chișinău. Proiectul are denumirea de „Adoptă o zebră”. 

Știm că sunteți în toiul de marcarea trecerilor pietonale. Cred că de aici a pornit ideea de a numi proiectul „Adoptă o zebră”. Este vorba de o aplicație și într-o oarecare măsură să motivăm oamenii să fie mai receptivi”, a spus Dumitru Roman.

Aceștia își propun să vină cu o aplicație prin care cetățenii vor face o fotografie la trecerile de pietoni care nu sunt marcate, iar astfel, acestea vor ajunge la angajații „Exdrupo”.

Locuitorii a putea să facă fotografii trecerilor de pietoni unde se află în preajma casei sau a liceului, școlii care nu este marcată. Concomitent cu fotografia ar putea pune și strada unde se află trecerea, ca să fie mai ușor de găsit această trecere pietonală. Noi ne propunem să venim cu aplicația și plus la asta având o comunitate mai mare putem promova această aplicație”, a mai adăugat Dumitru.

De asemenea, acesta a anunțat că vor marca și ei o trecere de pietoni din banii proprii.

De aproape două săptămâni, marcajul de pe trecerile de pietoni din Chișinău a început să fie reînnoit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram