/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Ciocana, ca la Hollywood! Pe dealul de pe str. Maria Drăgan ar putea fi instalată o inscripție gigantă cu numele „Chișinău”

27 mai 2019, ora 09:14

Pe dealul de pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei ar urma să fie instalată o inscripție  gigantică cu numele „Chișinău”, similară celei de la Hollywood. Cu o inițiativă în această privință a venit un agent economic din capitală. În așa mod autoritățile vor să sporească potențialul turistic al orașului Chișinău.

Captură Privesc.eu

Aceasta însă nu este unica inițiativă de a anima orașul cu diverse decorațiuni. În curând în capitală ar putea apărea alte câteva zone numai bune pentru selfie, cum ar fi: un ceas solar gigantic, o instalație „Eu iubesc Chișinăul” și o tablă de șah gigantă, de circa 15 metri: „Doar pionul va avea până la 2 m în înălțime”, spune inițiatorul proiectului.

Captură Privesc.eu

Captură Privesc.eu

Captură Privesc.eu

Captură Privesc.eu

Deocamdată acestea sunt doar niște inițiative. Nu cunoaștem încă informații despre modul în care vor fi implementate sau din ce resurse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram