/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Compania cu care a semnat azi statul un contract de 100 de milioane de lei: Ce legătură are aceasta cu „Orheiul” și concesionarea gărilor auto

missing
29 mai 2019, ora 13:30

Compania cu care Ministerul Economiei și Infrastructurii a semnat azi un contract de circa 100 de milioane de lei, pentru reparația Coridorului 11, „GENESIS INTERNATIONAL” SRL, îl are ca administrator pe Vitalii Mrug, care figurează și ca administrator al companiei „GARILE AUTO MODERNE” SRL, firmă care a concesionat gările și stațiile auto din Republica Moldova pentru o perioadă de 25 de ani. 

Captură: Investigatii.md

Anterior, jurnaliștii de investigație au scris că Genesis International SRL a făcut toate lucrările de renovare a drumurilor finanțate de asociația „Pentru Orhei”.

De asemenea, Ziarul de Gardă a scris că în perioada guvernării comuniste, Vitalii Mrug a obținut fotoliul de șef al Administrației de Stat a Aviației Civile. În plus, numele lui este legat de alte două firme, care în ultimii șapte ani au câștigat contracte de reabilitare a drumurilor. Este vorba de SA Magistrala, care a obținut peste 80 mln lei și Aspect-M, proprietară la Magistrala-Nistru, care a obținut peste 170 mln de lei. Aspect-M este fondatoare și la Genesis International.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram