/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Iohannis, DA, Dăncilă, BA! Prim-ministra României spune că nu-i va demite pe miniștrii Dan și Meleșcanu

missing
30 mai 2019, ora 15:34

Premierul României, Viorica Dăncilă, refuză să-l demită pe cei ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, și pe cel de de Interne, Carmen Dan. Declarația a fost făcută azi, după o discuţie pe care a avut-o azi cu preşedintele român Klaus Iohannis.

Prim-ministra a spus că nu va lua o decizie cu privire la responsabilii desfăşurării votului defectuos în Diaspora şi în unele zone din ţară până când nu are realizată o analiză temeinică, scrie Mediafax.ro.

„Nu vreau să iau decizii pripite. Poziţia de premier cere responsabilitate. Pe baza raportului voi lua măsuri, analizând cu atenţie ce s-a întâmplat, dacă au fost greşeli şi sigur au fost greşeli, cei responsabili trebuie să plătească, dar nu putem aplica sancţiuni fără o analiză temeinică”, a spus Dăncilă.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a solicitat ieri demiterea imediată a miniştrilor de Externe şi de Interne, Teodor Meleşcanu, respectiv Carmen Dan, pentru modul în care au fost organizate alegerile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram