/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Deputatul Ion Ceban spune că, acum câteva luni, în timpul unei plimbări cu familia, cineva a tras în direcția lor dintr-o armă

missing
30 mai 2019, ora 08:54

Deputatul din Partidul Socialiștilor (PSRM) Ion Ceban spune că, acum câteva luni, când se plimba cu membrii familiei sale pe plaja de la Vadul lui Vodă, cineva a tras în direcția lor dintr-o armă: „Glonțul a trecut printre mine și soția mea, în timp ce țineam copiii de mâini”, a spus Ceban pe rețelele de socializare. 

Acesta spune că s-a dus să vorbească în acel moment cu niște pescari de pe malul râului, aceștia însă au spus că nu știu nimic.

Ceban spune că a chemat Poliția. „Ulterior s-a stabilit că persoana care a tras nu deținea arma din care a tras – o armă de luptă”, a spus deputatul.

Din spusele socialistului, pe acest caz au fost deschise două dosare penale. Mai mult, Ion Ceban afirmă că incidente similare s-au întâmplat deja de trei ori în decursul a opt luni de zile.

Tot ieri, Ion Ceban a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu mașina familiei sale, pe care a găsit-o cu sticla din față spartă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram