/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ O navă cu zeci de turiști s-a scufundat în Dunăre! Cel puțin șapte oameni au murit, iar 16 sunt dați dispăruți

30 mai 2019, ora 08:19

O navă cu zeci de turiști la bord s-a scufundat noaptea trecută în Dunăre, la Budapesta. Cel puțin șapte persoane au murit, iar 16 sunt anunțate dispărute, transmite Mediafax.ro.

Nava a fost ancorată în apropierea clădirii Parlamentului ungar şi a fost lovită de un alt vas de agrement, apoi a fost acufundată în fluviu din cauza unor curenţi puternici în urma unei furtuni care s-a produs la Budapesta, scrie sursa citată.

La bordul navei ar fi fost peste 30 de persoane, inclusiv echipajul, majoritatea fiind turişti din Asia.

Mai multe persoane au fost transportate la spital.

Potrivit Mediafax, Dunărea a inundat zona, furtuna provocând curenţi puternici, iar în Budapesta plouă abundent, ceea ce îngreunează eforturile de salvare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram