/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce pedeapsă cer procurorii din Israel pentru omorul Jasminei, fetița de un an a unui cuplu din Moldova, asfixiată la grădiniță

missing
31 mai 2019, ora 10:21

Procurorii din Israel cer pedeapsă cu închisoare pentru un termen de 20 de ani pentru angajata grădiniței care ar fi omorât-o pe Jasmine, fetița de un an a unui cuplu de moldoveni stabiliți în Israel, scrie Ynetnews.com.

Potrivit sursei citate, angajata grădiniței a fost găsită vinovată de moartea copilei în luna ianuarie a acestui an. Dădaca și-a recunoscut vina.

Mai mult, ea a fost găsită vinovată pentru agresarea altor nouă copii.

Tragedia care a șocat o lume întreagă a avut loc acum aproximativ un an, într-o grădiniță privată din orașul Petah Tikva din Israel. Principala suspectă pe acest caz a fost o dădacă din grădiniță, în vârstă de 23 de ani. Momentul în care aceasta agresează copila a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Fetița a fost găsită inconștientă, iar când a venit ambulanța, medicii au constatat doar decesul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram