/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ 15 km dintr-un drum de la Ialoveni, distruși în urma ploilor puternice de ieri. Intemperia a cauzat pagube și alte localități

missing
31 mai 2019, ora 09:28

Un drum local cu o lungime de 15 km, din Ialoveni, a fost distrus în urma ploilor puternice de ieri. După precipitații oamenii din această localitate s-au trezit cu subsoluri și beciuri inundate.

Între timp, la Şoldăneşti a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru pomparea apei din trei gospodării, iar în localitatea Roşu din raionul Cahul, salvatorii au intervenit pentru evacuarea apei din două subsoluri.

Intervenţia angajaţilor IGSU a fost necesară şi în raioanele Sângerei, Căuşeni şi Ungheni, unde apa a pătruns în mai multe beciuri şi subsoluri.

La Chişinău pompierii au lucrat pentru pomparea apei în subsolurile mai multor blocuri de locuit de pe strada Drumul Viilor şi de pe strada Sfântul Nicolae din orăşelul Codru.

În prezent, în teren activează comisiile pentru situaţii excepţionale, pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua și în următoarele zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram