/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Năstase: PD-ul a rezervat centrul capitalei pentru săptămâna viitoare, anticipând anumite acțiuni de protest

missing
31 mai 2019, ora 09:47

Președintele Partidului Platforma DA (PPDA), Andrei Năstase, spune că cei din Partidul Democrat (PD) au rezervat câteva spații din centrul capitalei, pentru perioada 5-9 iunie 2019, între orele 8 și 24. Este vorba despre Piața Marii Adunări Naționale, teritoriul din fața Parlamentului și cel din fața clădirii Președinției. 

Potrivit lui Năstase, declarația prealabilă a fost depusă la Primăria Chișinău acum două zile și în ea se menționează că la presupusele întruniri publice care vor avea loc vor participa circa 50 de mii de persoane. Declarațiile au fost făcute de Năstase aseară, la emisiunea Important de la N4.

Liderul PPDA spune că acest lucru s-ar fi făcut pentru ca democrații au anticipat anumite acțiuni de protest ale opoziției ce ar putea avea loc săptămâna viitoare la Chișinău, săptămână decisivă pentru crearea unei majorități parlamentare sau pentru dizolvarea Parlamentului.

De cealaltă parte PD-ul nu a anunțat oficial niciun eveniment în aceste zile.

L-am sunat pe Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al PD pentru a obține mai multe informații, acesta însă nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram