/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Patru copii au fost luați de viitură într-o localitate din România. Trei au murit, iar al patrulea este dat dispărut

01 iunie 2019, ora 17:22

O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani din județul Prahova, România au fost surprinşi aseară de viitură. Femeia a fost salvată, însă cei patru minori au fost daţi dispăruţi după ce casa în care locuiau a fost luată de o puternică viitură. Pompierii români au găsit corpurile neînsuflețite ale trei dintre aceștia, unul încă nu a fost găsit.

La acțiunile de căutări au fost implicați 50 de pompieri, scrie Mediafax.

Pe rând, echipajele de salvatori i-au găsit pe trei dintre cei patru copii. Este vorba despre două fetițe de 9 luni și trei ani și de un băiat în vârstă de șase ani.

Urmare a acestui caz, președintele României, Klaus Iohannis a transmis că este nevoie urgentă de elaborarea unor strategii pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme. Şeful statului român a cerut autorităţilor responsabile să ia toate măsurile care se impun pentru a-i ajuta pe cei care în aceste momente dificile au nevoie de sprijin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram