/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Tenismenul Ilie Snițari a câștigat turneul internațional J5 Hâncești Trophy 2019 la dublu

missing
01 iunie 2019, ora 10:51

Tenismanul moldovenan Ilie Snițari, împreună cu cel bulgar Samuil Konov, au devenit campionii la proba de dublu masculin a turneului internațional „J5 Hâncești Trophy 2019”. La proba feminină, competiția de dublu a fost câștigată de Lizaveta Artsiomenka din Belarus și Kristina Paskauskas din Marea Britanie.

Locul doi la masculin a fost ocupat de perechea ucraineană Anatolii Voloshin și Volodimir Zakharov, iar la feminin – Alexandra Raluca Botin și Ana Maria Gabriela Țăranu (România).

Astăzi au loc finalele în proba de simplu. La masculin se vor duela Volodimir Zakharov (Ucraina) și Amaury Raynel (Franța). La feminin va fi disputat un duel ruso-ucrainean dintre Anna Zirianova și Katerina Rublevska.

Foto: fntm.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram