/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Atac armat în Australia. Cel puţin patru persoane au murit, iar mai multe au fost rănite

missing
04 iunie 2019, ora 14:48

Cel puţin patru persoane au murit şi alte două au fost rănite în urma unui atac armat produs în oraşul australian Darwin, au anunţat autorităţile locale, menţionând că un suspect a fost arestat, scrie Mediafax. 

Autorul atacului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost arestat la aproximativ o oră după producerea incidentului, au anunţat reprezentanţii poliţiei din Darwin.

Conform declaraţiilor martorilor, atacatorul a intrat în Motelul Palms, situat în zona Woolner, şi a deschis focul în mai multe camere. Autorităţile au restricţionat accesul în centrul oraşului Darwin timp de o oră.

În acest moment, avem patru persoane decedate şi mai multe persoane rănite”, a declarat Lee Morgan, reprezentant al poliţiei din Teritoriul de Nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram