/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare. Decizia CC așteptată cu sufletul la gură

missing
05 iunie 2019, ora 10:11

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, ar putea scăpa de pușcărie. Curtea Constituțională urmează să se pronunțe astăzi pe marginea unei sesizări făcute de fostul subaltern al lui Dragnea.

Florin Iordache a invocat faptul că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să aibă complete de judecată specializate în fapte de corupție, care să ia decizii în astfel de cauze penale. Dacă magistrații Curții Constituționale vor cădea de acord, sentința lui Dragnea ar putea fi anulată și dosarul va fi trimis la rejudecare.

Pe de altă parte, președintele Înaltei Curți de Justiție, Cristina Tarcea, i-a scris preşedintelui Curţii Constituţionale că Austria este singurul stat afiliat Reţelei Preşedinţilor Curţilor Supreme de Justiţie din UE care are complete specializate în cauze de corupţie, scrie capital.ro.

Amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în procesul angajărilor fictive din Teleorman.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram